fbpx

Privaatsuspoliitika

KNL.EE on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. Leia veidi aega ja tutvu meie privaatsuspõhimõtetega.

1. Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Isikuandmed on Sinu, kui eraisikuga konkreetselt või kaudselt seostatavad andmed, mida KNL.EE kogub ja töötleb üksikisikuga sõlmitud lepingu täitmiseks või temaga ühenduse võtmiseks ning seadustest tulenevate kohustuste täitmiseks.

Kliendi isikuandmete kogumine võib toimuda alljärgnevatel viisidel:

• kontaktandmete (sh sinu nimi, isikukood, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress, eelistatud kontakteerumisviis) esitamisel meie veebisaidil;

• veebisaidi kasutamisel kliendi kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu

• ostu või tellimuse sooritamisel meie e-poes isiku kontaktandmete või ostueelistusi puudutavate andmete  talletamisel  (KNL.EE võib paluda teatud veebilehe aladel vabatahtlikult esitada isikuandmeid ja personaalset informatsiooni. Nõutavad isikuandmed võivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi, telefoninumbrit ja teisi andmeid);

• Kristaff OÜ on isikuandmete vastutav töötleja ning maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed edastatakse volitatud töötleja Maksekeskus AS-le;

2. Muude andmete kogumine

Kogume ka isikustamata andmeid – andmeid, mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht).

Võime koguda ka andmeid klienditegevuste kohta meie veebisaidil. Need andmed koondatakse ja neid kasutatakse selleks, et saaksime klientidele edastada kasulikumat teavet ja saaksime teada, millised veebisaidi, toodete ja teenuste osad on kõige huvipakkuvamad. Koondandmeid käsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena.

3. Kogutud isikuandmete kasutamine ja säilitamine

Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente KNL.EE tooteuudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis või saada teavitusi teda huvitada võivatest toodetest, saab ennast adressaatide sihtrühmast igal ajal eemaldada.

Kogutud isikuandmeid kasutame ka kauba kohaletoimetamiseks ning kliendi ees võetud kohustuste täitmiseks.

Privaatsuspoliitika tingimustega nõustumisel annab klient Kristaff OÜ’le nõusoleku enda andmete automatiseeritud töötlemiseks. Võid alati oma nõusoleku tagasi võtta meie kodulehe vahendusel või kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis avalduse tegemisega. Tagasiulatuvat jõudu avaldusel ega nõusoleku tagasivõtmisel ei ole.

Kliendi paremaks teenindamiseks võib KNL.EE avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab KNL.EE’le teenuseid ning on lepinguga kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Kolmandaks osapooleks on näiteks meie partner, kelle ülesanneteks on e-poes müüdavate kaupade transport.

Kliendi isikuandmeid säilitab KNL.EE kuni kliendi kasutajakonto kustutamiseni. Andmeid, mida KNL.EE on kohustatud säilitama õigusaktidest tulenevalt (nt. raamatupidamisandmed), säilitab KNL.EE õigusaktides sätestatud nõuetest lähtuvalt.

4. Kogutud isikuandmete muutmine

Kliendi tuvastamiseks ja temaga kontakteerumiseks kogutud isikuandmeid on kliendil võimalik näha, muuta ja täiendada meie veebisaidil „Konto andmed“ alas.

5. Isikuandmete kaitse

KNL.EE rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Kui kahtlustad, et Sinu isikuandmetega on toimitud vastupidiselt käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatule või on oht, et Sinu andmed on lekkinud võõrastele isikutele, anna meile sellest koheselt teada. Ainult nii saame hoida potentsiaalse kahju võimalikult väikesena.

Kliendil on õigus nõuda oma andmete töötlemise lõpetamist, teavet andmete kasutamise kohta ning andmete edastamist endale või kolmandale isikule üldkasutatavas vormingus. Vältimaks kliendi andmete ja õiguste väärkasutust on taotlusi lubatud esitada üksnes vormis, kus taotleja isik on tuvastatav (digitaalselt allkirjastatud või esinduses isiklikult allkirjastatud). Meil on õigus sellistele taotlustele vastata 30 päeva jooksul.

Andmete töötlemise lõpetamise nõuet käsitleme kasutajakonto sulgemise avaldusena.

6. Turvalisus

Kõik KNL.EE e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.

7. Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Meie veebisaiti kasutama asudes või kasutajakonto registreerimisel oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente, kuid anname oma parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja Sinule kättesaadavana meie kodulehel.

Sul on alati õigus pöörduda oma andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Andmekaitse Inspektsiooni näol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks.

8. Küpsiste poliitika

Küpsised on väikesed tekstifailid, mis laaditakse Teie seadmesse, kui külastate vastavat veebisaiti. Küpsised aitavad meil tuvastada Teie seadet, parandada meie veebisaidi funktsionaalsust ja hõlbustada selle kasutamist. Küpsised ei ole viirused. Küpsiste kasutamine on Teie seadmele ja selles sisalduvale teabele täiesti ohutu.

Küpsised kasutame selleks, et parandada meie veebisaidi funktsionaalsust ja hõlbustada selle kasutamist. Samuti kasutame küpsiseid selleks, et isikupärastada Teie sirvimise kogemust ja Teile näidatavat sisu ning teha pakkumisi, mis oleksid aktuaalsed just Teile. Küpsiste abil analüüsime Teie sirvimisajalugu ja kasutame seda teavet, et pakkuda Teile ligipääsu meie teenustele, statistilise analüüsi eesmärgil, et anda tagasisidet, teha Teile reklaamipakkumisi.

Küpsiseid või esineda nelja tüüpi:

(1) Veebisaidi funktsionaalsusega seotud küpsised – need küpsised võimaldavad Teil saidil navigeerida ja kasutada selle funktsioone, nagu „Lisa ostukorvi“.

(2) Veebisaidi kasutusanalüüsiga seotud küpsised – need küpsised võimaldavad meil mõõta ja analüüsida seda, kuidas kliendid meie veebisaiti kasutavad ning parandada selle funktsionaalsust ja teie ostukogemust.

(3) Kliendi eelistustega seotud küpsised – KNL.ee veebisaiti sirvides või selle kaudu oste sooritades võimaldavad need küpsised jätta meelde teie eelistused, et saaksime teile pakkuda võimalikult sujuvat ja isikupärastatud ostukogemust.

(4) Reklaamide suunamisega seotud küpsised – neid küpsiseid kasutatakse teile teie huvidega kattuvate reklaamide näitamiseks. Lisaks piiravad need seda, mitu korda teile igat reklaami näidatakse, ja aitavad meil mõõta meie turunduskampaaniate mõjusust.

Küpsiseid saate hallata oma brauseri seadetes, valides, milliseid küpsiseid soovite aktsepteerida ja millised kustutada.  Küpsistest võite loobuda igal ajal, kustutades küpsised oma brauserist, kuhu need on installitud. Küpsise haldamise asukoht sõltub Teie kasutatavast brauserist.Oluline on teada, et veebilehte ei saa kasutada, kui loobutakse tehnilistest, funktsionaalsetest ja analüütilistest küpsistest, seetõttu me ei soovita salasõnu kustutada ega blokeerida.

KNL.ee lehel kasutatakse küpsiseid, et muuta saidi srivimiskvaliteeti paremaks ning turunduslikel eesmärkidel. ROHKEM INFOT

Main Menu